Bine ati venit la Vet Consult

clinica veterinara

Suntem mandri ca va suntem alaturi inca din martie 2000, ca de atunci am crescut si ne-am perfectionat continuu, ca si experienta in tratarea animalelor, ca si colectiv, ca si metode de investigare si diagnostic, ca si echipamente medicale. Toate astea reflecta ca suntem seriosi si hotarati sa ne indeplinim misiunea de a ajuta cat mai multe animale aflate in suferinta, si implicit, sa oferim suport si solutii stapanilor de animale de companie.

Clinica Vet Consult a fost complet renovata in anul 2016 pentru a va putea intampina intr-un spatiu modern, prietenos si confortabil. De asemenea am dorit ca animalele dumneavoastra de companie sa beneficieze nu numai de aparatura de ultima generatie, dar si de mai multe spatii cu destinatie speciala pentru a primi ajutor cu maxima eficienta si rapiditate.

Toate investitiile facute au avut ca motivatie dorinta noastra de va oferi cea mai buna ingrijire, atentie si calitate care sa se regaseasca nu doar in procesul de diagnostic si tratament, ci si intr-o experienta cat mai placuta din momentul in care pasiti pragul clinicii noastre!

Ne dorim sa fiti multumiti de serviciile pe care le oferim pentru ca stim cat de importanta este sanatatea animalului dumneavoastra de companie!

La noi in clinica veti gasi o gama foarte larga de servicii, facute cu profesionalism si responsabilitate: consultatii, tratamente, microcipari, vaccinari, deparazitari interne si externe, analize de laborator (hematologie, biochimie, sumar urina), testari virusologice, parazitologice, alergologice, radiologie, ecografie abdominala, ecografie cardiaca, electrocardiograma, chirurgie generala si ortopedie, anestezie inhalatorie, detartraj cu ultrasunete etc.

Tot in cadrul clinicii va venim in intampinare si ajutor in ingrijirea de zi cu zi a companionului dumneavoastra cu farmacie veterinara, petshop cu hrana si accesorii, frizerie si cosmetica.