Chirurgie veterinara si ortopedie

Chirurgie veterinara si ortopedie

Pentru a efectua un act chirurgical corect, in decursul timpului, echipa Vet Consult a participat la mai multe cursuri de perfectionare chirurgicala pe de o parte, pe de alta parte au fost achizitionate si au fost introduse in actul medical chirurgical aparatura si echipamente care sa permita efectuarea majoritatii interventiilor de profil.

Putem spune ca, la acest moment, dispunem de cunostintele necesare si de aparatura necesara pentru a efectua majoritatea interventiilor chirurgicale.

Avem pentru actul chirurgical doua sali (bloc operator si sala de trezire) dotate cu toate echipamentele necesare: masa chirurgicala, lampa scialitica, aparat de narcoza inhalatorie, generator de oxigen, etuva, lampa bactericida si virulicida cu U.V., aparatura de detartraj stomatologic, custi pentru cazare si trezire cu lampa infrarosu, electrocauter bipolar pentru incizie si hemostaza, trusa completa de ortopedie, perfuzoare si incalzitoare de perfuzie, monitor veterinar pentru interventii chirurgicale, etc.

Nu in ultimul rand, putem afirma ca avem pe stoc toate materialele necesare atat pentru interventia chirurgicala cat si pentru tratamentul postoperator necesar.