Dermatologie

Dermatologie

Afectiunile dermatologice, indiferent de natura lor, sunt tot mai frecvent intalnite si asta poate datorita multitudinii de factori de mediu, ereditari si alimentari care concura la aparitia lor.

Vet Consult pune la dispozitia clientilor nostri o experienta clinica de lunga durata in gestionarea afectiunilor dermatologice.

Pentru un diagnostic cat mai precis in clinica noastra executam teste rapide de diagnostic a unor boli sitemice care au si implicare dermatologica, determinare rapida de IgE, teste alergice comparate pe 24 alergeni naturali, examen citologic si raclat dermic investigat la microscop performant Otic, examinare cutanata a afectiunilor micotice sub lampa cu U.V. specializata, etc.

Vet Consult colaboreaza cu laboratoare de profil unde se executa examen microbiologic si antibiograma din probele recoltate de pe pielea animalului afectat si laboratoare in care se executa examen histologic si histopatologic din probele recoltate atat in investigatie clinica cat si in timpul unor interventii chirurgicale.

Clinica noastra are pe stoc medicatia si hrana necesara tratamentului afectiunilor dermatologice.